T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Majčin Dan

Dječji Forum završio divan natječaj posvećen majkama

Uoči Majčinog dana, kojeg obilježavamo svake godine druge nedjelje u svibnju, odlučili smo ponovno u proslavu uključiti i naše mlade sugrađane, samoborske osnovnoškolke i osnovnoškolce. Majčin dan posvećen je obitelji, prije svega majkama, a protječe u intimnoj atmosferi uz cvijeće i darove koje djeca tradicionalno izrađuju za svoje majke.

Odlučili smo stoga osmisliti likovni natječaj na temu „Moja mama“. Željeli smo vidjeti majke očima djece i na ovaj način ljubav i zahvalnost iskazati svim majkama.

U obzir su dolazile sve likovne tehnike, a natječaj je bio otvoren od ponedjeljka 12. travnja do petka 30. travnja. Izložba svih radova održat će se u izlogu dječje knjižnice, a otvara se 22. svibnja. 

Sudjelovali su učenici 2. i 5. razreda OŠ Bogumila Tonija, te učenici 4. razreda OŠ Milana Langa i OŠ Samobor. Svim učenicama i učenicama, ali i njihovim mentoricama zahvaljujemo na sudjelovanju. 

Pobjednici natječaja: 

  1.  nagrada: Eva Rozijan, 4. razred OŠ Milana Langa, mentorica: Jasmina dadić
  2. nagrada: Ana Gospočić, 2. razred OŠ Bogumila Tonija, mentorica: Irena Dražić
  3. nagrada: Ana Putrić, 5. razred OŠ Bogumila Tonija i Rudi Pecotić, 4. razred OŠ Samobor, mentorice: Ružica Barbarić - Librić i Marina Čauš Maček
  • posebna nagrada žirija: Vanja Milanoviću, 4. razred OŠ Samobor, mentorica: Marina Čauš Maček


Sve radove možete pronaći u galeriji. 
 

Objavljeno: 11.05.2021.