T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor

Imenovano Gradsko izborno povjerenstvo Grada Samobora

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor

Izborno povjerenstvo VI. izborne jedinice imenovalo je dana 21. ožujka 2024. godine Gradsko izborno povjerenstvo Grada Samobora za provođenje izbora za izbor zastupnika u Hrvatski Sabor koji će se održati u srijedu 17. travnja 2024. godine.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Samobora imenovano je u sastavu:

Darko Župančić, predsjednik,

Tina Jakupak, zamjenica predsjednika,

Valentina Horvat, članica,

Sanja Grgurić Hojski, članica,

Martina Delišimunović, zamjenica članice,

Bernarda Šuman, zamjenica članice.

Sjedište Gradskog izbornog povjerenstva Grada Samobora je u Samoboru, Trg kralja Tomislava 5, soba 316/II, broj telefona 3378-194, fax 3378-113, e-mail: gip.samobor@izbori.hr.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Samobora predlaže imenovanje biračkih odbora na području Grada Samobora, te je Izborno povjerenstvo VI. izborne jedinice dužno biračke odbore imenovati do 11. travnja 2024. godine.

Prijave za predsjednike i zamjenike predsjednika biračkih odbora mogu se podnositi do 10. travnja 2024. godine, u okviru redovnog radnog vremena upravnih tijela Grada Samobora.

Prijave će se odlagati u posebnu kutiju na porti Grada Samobora, na adresi Trg kralja Tomislava 5, Samobor, na propisanom obrascu (OZ-20) koji će se moći preuzeti na porti Grada Samobora ili na službenoj Internet stranici Grada Samobora na dnu članka ili na linku: https://www.samobor.hr/.

Objavljeno: 22.03.2024.