T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih

Izabrani su predsjednik i zamjenik predsjednika

Održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih

U prostorijama Gradske vijećnice Grada Samobora, 20. veljače 2024. godine, održana je konstituirajuća sjednica VII saziva Savjeta mladih Grada Samobora čiji su članovi izabrani na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Samobora održanoj 8. veljače 2024. godine. Prisutne su pozdravili predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora Miran Šoić, te gradonačelnica Grada Samobora, dr. sc. Petra Škrobot, koji su im poželjeli puno uspjeha u radu te su izrazili spremnost na suradnju i pružanje pomoći za sve programe i projekte koje Savjet bude namjeravao provoditi u svojem mandatu koji traje, sukladno zakonskim odredbama, do stupanja na snagu odluke Vlade Republike Hrvatske o raspuštanju predstavničkog tijela i raspisivanja novih izbora za jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Za predsjednika Savjeta koji je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća, tajnim je glasovanjem jednoglasno izabran Jan Matović, a za zamjenika predsjednika, također tajnim glasovanjem, jednoglasno je izabran Luka Komes.

Uz predsjednika Jana Matovića i zamjenika predsjednika Luku Komesa, VII saziv Savjeta čine Paulo Dragozet, Ivan Ložnjak, Hana Matović, Fran Novak i Valentino Vlahović.

Objavljeno: 21.02.2024.