T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Potpore

Potpore organizacijama u kulturi

Grad Samobor raspisao javni natječaj

Potpore organizacijama u kulturi

Grad Samobor raspisao je Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava organizacijama civilnog društva iz područja kulture za 2024. godinu.

Ovim putem pozivaju se organizacije civilnog društva koje su programski usmjerene na rad u području kulture da se prijave za financijsku podršku programima i projektima koji doprinose razvoju navedenih područja i/ili za podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju organizacija.

Prijavitelji sukladno ovom Javnom natječaju mogu prijaviti programe i projekte koji doprinose razvoju kapaciteta civilnog društva za institucionalnu djelatnost, kulturnu baštinu, izvedbene umjetnosti, vizualne umjetnosti, književno-nakladničku djelatnost, audiovizualnu djelatnost, medijsku kulturu, interdisciplinarne kulturno-umjetničke djelatnosti te ostale djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti.

Ukupno planirana vrijednost Javnog natječaja sukladno projekcijama Proračuna Grada Samobora za 2024. godinu iznosi 226.000,00 eura za programe i projekte te institucionalnu podršku organizacijama civilnog društva iz kulture pri čemu Grad Samobor zadržava pravo promjene ukupno dodijeljenih iznosa sukladno donesenom Proračunu Grada Samobora za 2024. godinu.

Prijava zajedno s propisanom dokumentacijom predaje se isključivo korištenjem elektroničkog sustava prijavljivanja – SOM aplikacije, koja je zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupna na službenim mrežnim stranicama Grada Samobora (www.samobor.hr) – Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava organizacijama civilnog društva iz područja kulture za 2024. godinu.

Prijava na Javni natječaj moguća je zaključno do 17. studenog 2023. do 23:59 sati, kada će se SOM aplikacija zaključati te više neće biti moguće predati prijavu. Prijave koje su dostavljene nakon isteka roka za podnošenje prijava te koje u cijelosti ne udovoljavaju uvjetima Natječaja neće biti razmatrane.

Obrasci su dostupni na sljedećim poveznicama:

https://som-natjecaj.eu/authentication/login - za korisnike koji već imaju postojeći račun u sustavu.

https://som-natjecaj.eu/authentication/register - za prijavitelje koji nemaju postojeći račun u sustavu.

Informacije o Javnom natječaju mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, telefon 01 3378 108 ili na e-mail adresu: domagoj.pus@samobor.hr

Sva pitanja vezana uz Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću adresu: domagoj.pus@samobor.hr i to najkasnije 2 (dva) dana prije isteka natječaja, tj. do 15. studenog 2023. godine. Odgovori na pojedine upite u najkraćem mogućem roku poslat će se izravno na e-mail adrese onih koji su pitanja postavili, a najkasnije do zadnjeg dana trajanja natječaja.

Objavljeno: 02.10.2023.