T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Potpore

Subvencije za studente

Obavijest o subvencioniranju prijevoza redovitih studenata

Subvencije za studente

Grad Samobor u Proračunu osigurava financijska sredstva za subvencioniranje prijevoza za redovite studente s područja grada Samobora koji studiraju izvan područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Pravo na subvencioniranje mjesečne cijene prijevoza u drugim gradovima imaju redoviti studenti i apsolventi sa prebivalištem na području grada Samobora, a ostvaruju to pravo na temelju upisa u novu akademsku 2021./2022. godinu, uključujući i mjesec srpanj i kolovoz 2022. godine.

Grad Samobor subvencionirat će troškove prijevoza u drugim gradovima RH iznosom od 100,00 kuna mjesečno, redovitim studentima i apsolventima s područja Grada Samobora, a koji imaju prijavljeno boravište u mjestu studiranja, odnosno studiraju izvan područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Subvencionirana sredstva u iznosu od 100,00 kuna mjesečno isplaćivat će se kvartalno u akademskoj 2021./2022. godini na tekući račun, a na temelju zamolbe (popunjenog obrasca), za subvenciju prijevoza redovitih studenata i apsolvenata, koja se upućuje u Upravni odjel za društvene djelatnosti grada Samobora.

Objavljeno: 28.09.2021.