T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Ples

Mažoretkinje Unity S državne prvakinje

Samoborske mažoretkinje vraćaju se kući sa zlatnom medaljom

Mažoretkinje Unity S državne prvakinje

Na državnom prvenstvu mažoretkinja koje se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske održalo u Rovinju, mažoretkinje kluba Unity S kao predstavnice Samobora ostvarile su najbolje rezultate do sada.

U paru štap, Natalia Matiček i Adrijana Lukšić koje su se natjecale prvi put, osvojile su šesto mjesto. Solo juniorka, Sara Jandrečić bila je također peta, a kadetkinje su, u bitno pomlađenom sastavu, osvojile osmo mjesto u formaciji štap i odlično peto mjesto u formaciji pom pon.

Međutim, ove su se godine naše djevojke čak četiri puta popele na postolje. Solo seniorka Lara Makarun nakon osvojene titule Miss mažoretkinja osvojila je srebro! Srebro su osvojile i par seniorke,Valentina Hubak i Anamarija Vidalin.
Juniorke koje su osvojile peto mjesto u formaciji pompona, popele su se po drugi put na postolje te ponovile rezultat od prošle godine i juniorsku broncu donijele u Samobor.
A po prvi puta u Samoboru žive i prvakinje Hrvatske - seniorke su osvojile zlato u kategoriji formacija štap i popele se na najvišu stepenicu u najtežoj kategoriji u mažoret plesu. U Rovinju se proteklih dana pet puta čulo ime SAMOBOR!!

Čestitamo svim timovima na ostvarenim rezultatima i osvojenim medaljama!

Objavljeno: 14.05.2018.