T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Kino

Nasmijali Samoborce do suza

Premijera domaće komedije Ufuraj se i pukni Ljubomira Kerekeša

Iz radionice Teatra Kerekesh najprije je izašla predstava Ufuraj se i pukni, za koju tekst i režiju potpisuje poznati glumac
Ljubomir Kerekeš.

Potaknuti uspjehom koji su polučili u kazalištu, otac Ljubomir (glumi susjeda Črčeka) i sin Jan (Kruno Prišt), okupljaju ekipu i snimaju istoimeni film, koji je u sklopu turneje po hrvatskim gradovima u petak, 12. travnja, premijerno prikazan i u samoborskom kinu. Skoro puno kino oduševilo je glumce, kojima se pridružio i bivši samoborski đak Zoran Pribičević, koji se u filmu pojavljuje u roli Kreše Prišta.

Brojni Samoborci iskoristili su priliku fotografirati se s druželjubivim glumcima, koji su se u Samoboru primili i "drapanja" karata te posjetitelje upućivali na njihova mjesta u dvorani.

Priča o dvojici braće koja se pripremaju za prijemni ispit glume na Akademiji dramskih umjetnosti uz pomoć susjeda Črčeka do suza je nasmijala publiku, a svi koji nisu bili na premijeri po svoju dozu smijeha mogu doći na redovne projekcije - 14. travnja u 21 sat i 15. travnja u 19 sati.

Objavljeno: 13.04.2019.