T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Manifestacije

Tjedan francuske kulture

I ove godine u Tjednu francuske kulture uživajte u raznovrsnom programu

Tjedan francuske kulture

Netom po završenom bugarskom tjednu, u prostorije Gradske knjižnice stiže nam i Tjedan francuske kulture. Od 27. studenog do 1. prosinca svakog dana zainteresirane posjetitelje očekuje zanimljiv i besplatan program.

Na odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Samobor tako ćemo u ponedjeljak 27. studenoga, u 19:30 sati imati priliku prisustvovati otvorenju izložbe Ekspresija pogleda, čiji su autori učenici OŠ Samobor i OŠ Sveta Nedelja. 
U utorak, 28. studenoga u Bunkeru su zakazane dvije filmske projekcija; matineja u 10:15 donosi animirani film Mia i Grumeni, dok se odrasli mogu opustiti uz igrani film Nasljednici u 20:00 sati.
Sredina tjedna, srijeda, rezervirana je ponovno za projekciju filmova za djecu i mladež, a sve počinje u 16:00 na odjelu za djecu i mladu, a nakon filmova od 18:00 sati održat će se i francuska brbljaonica pod vodstvom prof. M. Komočar Ljubić. Oni nešto stariji pozvani su u Bunker na multimedijalno predavanje Nepoznata Francuska koje će održati profesorica likovne kulture Sanja Čerko Delarue i njezin suprug, Regis Delarue.
U četvrtak, 30. studenoga u 19:30 sati, u prostorijama OŠ Samobor organizirana je putopisna večer Putujemo i parlamo, u suradnji s timom Hoću-Mogu-Mijenjam, uz profesorice OŠ Samobor; Vesnu Marjanović, Maja Milek, Ana Kos i Nives Vrbančić.
Kraj Tjedna francuske kulture, petak, obilježit će predavanje Ruđer Bošković - diplomatska i kulturna veza Hrvatske i Francuske, koje će održati dr.sc. Stjepan Špoljarić, u Gradskoj knjižnici na odjelu za odrasle, s početkom u 18:00 sati.

Vidimo se!

 

Objavljeno: 23.11.2017.