T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

30. Grand prix Croatia

U Samobor dolaze natjecatelji iz 33 države

30. Grand prix Croatia

U Samoboru će se 18. do 20. ožujka održati 30. po redu tradicionalni međunarodni karate turnir GRAND PRIX CROATIA koji ove godine okuplja najveći broj zemalja do sada, čak 33.

Turnir prošle godine nije održan zbog pandemije korona virusa, a u ovoj godini se održava u neuobičajenom terminu s obzirom da je prvenstvo Europe za kadete, juniore i mlađe seniore s veljače prebačeno u lipanj ( Češka, Prag, 17.-19.06.).

Mnogim zemljama sudionicama natjecanja u Samoboru ovo će biti izborno natjecanje koje će odrediti njihov sastav reprezentacije koja će nastupiti na prvenstvu Europe u Pragu.

Ove godine će se uskratiti navijačima i publici ulazak na tribine Sportske dvorane Samobor radi poštivanja epidemioloških pravila HZJZ-a, ali će se natjecanje moći pratiti putem live streama.

Natjecanje započinje u petak u 15,00 sati s kadetskim uzrastima, dok su u subotu na rasporedu juniori, mlađi seniori i seniori u borbama.

Nedjelja je predviđena za natjecanje u katama za sve uzrasne kategorije te u borbama za uzrast do 14 godina starosti.

Svoj dolazak na svečanost otvaranja su najavili mnogi uglednici iz Ministarstva turizma i sporta, Hrvatskog olimpijskog odbora, Zagrebačke županije i Grada Samobora.

Objavljeno: 17.03.2022.