T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

Bridž turnir

Gosti odnijeli pehare sa Svetomartinskog bridž turnira u Samoboru

Bridž turnir
Tradicionalni bridž turnir u povodu Martinja, organizirao je Športski bridž klub Samobor u subotu 9. studenoga uoči Martinja, u svom sjedištu u Restoranu „Samoborska oštarija“ u Samoboru.
 
U konkurenciji tridesetak natjecatelja, sva tri prva mjesta osvojili su gostujući parovi iz Zagreba. Najbolji su bili: Albert Bule i Zorana Vidić, drugo mjesto osvojile su Sanja Suman i Irena Rukavina, a treće opet mješoviti par Renata Bilušić i Bojan Ambrož. Uz čestitke pehare im je uručio predsjednik ŠBK Samobor, Ivo Glušćić.Čestitke predsjednika i igrača dobile su i najbolje plasirane članice ŠBK Samobor, Vesna Kartelo i Sanja Zaradić no ovog su im puta pehari izmakli.
 
Športski bridž klub Samobor nastavlja sa svojim redovitim turnirima utorkom i petkom u 18:30 sati u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane bridžiste (ili one koji to žele postati) da im se pridruže. Športski bridž klub Samobor planira također organizirati napredne tečajeve, a tečaj za početnike početkom sljedeće godine. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na njihovoj internet stranici.
 
U kalendaru natjecanja koja ŠBK Samobor organizira ove godine, predstoji još Novogodišnji turnir – memorijal Gordana Borovčaka, koji će se održati u petak, 27. prosinca.

Objavljeno: 11.11.2019.