T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

Samoborci najbolji u judu!

Učenici OŠ Bogumila Tonija ugostili i nadmašili konkurenciju

U utorak, 23. siječnja 2018. godine, u Osnovnoj školi Bogumila Tonija održalo se županijsko natjecanje osnovnih škola u judu. 
Natjecanje je organizirala prof. Ismeta Čerkez, a sudjelovalo je ukupno 154 natjecatelja iz 9 osnovnih škola. 
 
Muška i ženska ekipa osnovne škole Bogumila Tonija osvojile su najbolja, prva, mjesta. 
 
Kod djevojčica treće mjesto zauzela je OŠ  kardinala Alojzija Stepinca, na drugom mjestu našla se OŠ Novo Čiče, a najbolja ženska ekipa na natjecanju bila je OŠ Bogumila Tonija.
Među muškim ekipama treće mjesto osvojila je OŠ Ljubo Babić, drugo mjesto pripalo je OŠ Eugena Kvaternika, dok se muška ekipa OŠ Bogumila Tonija opet našla na prvom mjestu.

Ema Kotarski, članica najbolje ženske ekipe (OŠ Bogumila Tonija), bavi se judom već osam godina. Tijekom godina treniranja osvajala je mnoga odličja. Ovo joj je već treći put da se natječe na županijskom natjecanju u judu za svoju školu. Ema i njezina mentorica zadovoljne su i sretne osvojenim prvim mjestom u Eminoj kategoriji.

Mladi judaši su se nakon natjecanja opustili uz igru i zasluženi ručak. Kako sudionici natjecanja ističu, natjecanje je bilo vrlo uzbudljivo i zanimljivo. Zahvaljuju svim ekipama na sudjelovanju, a  mentorima na prenesenom znanju.

 

Objavljeno: 24.01.2018.