T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Samoborske mažoretkinje osvojile medalju

Mažoret klub Unity S sudjelovao je na još jednom Državnom prvenstvu mažoretkinja

Mažoret klub Unity S sudjelovao je na još jednom Državnom prvenstvu mažoretkinja u organizaciji Mažoret saveza Hrvatske koje se održavalo od 19. do 21. 5. u Puntu na otoku Krku. Istovremeno se održavao i 1. Mažoret kup nacija. Zajedno s više od 1500 mažoretkinja iz čitave Hrvatske i inozemstva, naše su Samoborke uljepšale Punat svojim plesom i smijehom.

Seniorski tim osvojio je brončanu medalju na Državnom prvenstvu i time ostvario izvanredan uspjeh ostavši jedini seniorski tim koji se svake godine popeo na pobjedničko postolje od osnutka Mažoret saveza Hrvatske. Seniorke su također osvojile i srebrnu medalju na Mažoret kupu nacija. Juniorke su osvojile odlično 4. mjesto na Državnom prvenstvu i na Mažoret kupu nacija. Mažoretkinje su se također natjecale i u solo i duo kategorijama te unatoč velikoj konkurenciji ostvarile odlične rezultate. Eva Kovačević i Ema Tatar natjecale su se u kategoriji duo junior te osvojile 3. mjesto na Mažoret kupu nacija i 5. mjesto na Državnom prvenstvu.

Valentina Hubak i Anamarija Vidalin natjecale su se u kategoriji duo senior i ostvarile 4. mjesto na Državnom prvenstvu. Ema Križetić natjecala se u kategoriji solo junior i također ostvarila 4. mjesto na Državnom prvenstvu. Seniorska solerica Adrijana Lukšić ostvarila je 5. mjesto na Državnom prvenstvu.

Iza djevojaka je vikend koji će zauvijek pamtiti, ne samo zbog ostvarenih rezultata već i nezaboravnog druženja i predivnih uspomena koje su zajedno stvorile.

Objavljeno: 22.05.2023.