T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Svjetska karate elita u Samoboru

Svečano otvorenje 28. Grand Prix Croatia 

Od petka, 11. siječnja, do nedjelje, 13. siječnja, na 28. Grand Prixu Croatia, prestižnom međunarodnom karate natjecanju koje se i ove godine održava u Sportskoj dvorani Samobor zahvaljujući sjajnoj tehničkoj organizaciji Karate kluba Samobor,  nastupa 1618 karateka iz 24 zemlje svijeta.

Svečano otvorenje upriličeno je u subotu, 12. siječnja, kada su svjetsku karate kremu i brojne visoke uzvanike tom prigodom pozdravili novi predsjednik Hrvatskog karate saveza, naš Samoborac Davor Cipek, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović, a turnir je otvorio zamjenik samoborskog gradonačelnika Željko Stanec.
Posebno toplo pozdravljen je japanski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Keiji Takiguchi, koji je u društvu ostalih izaslanika nacionalnih saveza pratio natjecanja seniora i seniorki.

Otvorenje su svojim pokaznim nastupom, kojim su prezentirali svoje vještine u baratanju palicama, uveličali pripadnici specijalne postrojbe iz karlovačke policijske uprave.

Objavljeno: 14.01.2019.