T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Mjesni odbori

Najbolja je bila momčad iz Centra

4. Malonogometni turnir gradskih četvrti i mjesnih odbora Grada Samobora

Lijepo sportsko druženje, koje je održano po četvrti puta, a okuplja malonogometne zanesenjake udružene u momčadi gradskih četvrti i mjesnih odbora Grada Samobora, ponovno je u svemu ispunilo svoju zadaću. Sportsko nadmetanje, ali i zajedničko druženje, oplemene ovakve susrete, koji su sada već postali tradicionalni. 

Nastupile su tek četiri momčadi, ali je i ovogodišnje natjecanje u "haklu" bilo itekako zanimljivo. U konačnici je naslov pobjednika pripao momčadi GČ Centar - Samobor, koja je u finalu i borbi za naslov s 2:0 pobijedila ekipu GČ Južno naselje. U susretu za 3. mjesto momčad Policijske postaje Samobor pobijedila je momčad MO Domaslovec 7:4. Za najboljeg igrača, ali i strijelca natjecanja, proglašen je i nagrađen Kristijan Kušter iz momčadi PP Samobor, koji je uz prikazane vještine na parketu dvorane OŠ Bogumila Tonija u Samoboru imao i učinak u realizaciji od 5 zgoditaka.

Završnica i zajednička večera, uz dodjelu nagrada i priznanja u nazočnosti nekolicine čelnika Grada Samobora, među kojima je bio i predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić, upriličena je u Gostionici Dalmacija. 

Ovaj uspješan turnir organizirale su gradske četvrti Južno naselje, Giznik-Anindol, Sveta Helena i Centar, na zadovoljstvo natjecatelja i gledatelja, koji su u lijepom broju ispunili tribine školske dvorane.

Kako je rečeno na kraju druženja, turnir ide dalje, uz želju da se i ostali mjesni odbori uključe u sustav natjecanja. To je i zadaća organizatora turnira, koja će, posve je izvjesno, biti i realizirana.

Objavljeno: 08.03.2020.