T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Izložbe

Okrenuti sebi i svojima

Izložba članova Likovne udruge Hobby art u Maloj dvorani Galerije Prica

Veći dio protekle, kao i početak ove godine, proveli smo u neželjenoj izolaciji zbog koronavirusa, bez druženja i uobičajenih, tradicionalnih okupljanja.

Tako su se i članovi Likovne udruge Hobby art, na čelu s predsjednicom Biserkom Ladišić i umjetničkim voditeljem Slavenom Jurićem, morali okrenuti sebi i svojim bližnjima, iz čega je nastala njihova godišnja likovna izložba portreta i autoportreta.

Izložba je otvorena u subotu, 26. lipnja, u Maloj dvorani Galerije Prica, gdje su se okupili poklonici likovne umjetnosti i same autorice: Diana Serdar, Jadranka Pavlin, Marija Mišetić, Biserka Mihaldinec, Ruža Rančić, Nada Jelenić, Irena Fratrić, Dagmar Vidivić, Biserka Ladišić, Božica Danon, Branka Čelar, Jožica Kalin, Dijana Koren, Josipa Regvat, Mirjana Žegarac, Ljudmila Gabrić, Tamara Panđić, Iva Kuhar, Sephanie Jakopec i Tatjana Novak.

Sve ih je pozdravila predsjednica udruge Biserka Ladišić, koja je i otvorila izložbu, sa željom da se najesen počnu družiti i raditi u normalnim okolnostima. Umjesto voditelja Slavena Jurića, koji nije mogao nazočiti otvorenju, podršku kolegama dao je poznati samoborski slikar Milan Kuhar Pila.

Izložba ostaje otvorena do 11. srpnja.

Objavljeno: 28.06.2021.