T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Izložbe

U Maloj dvorani nova izložba fotografija Vesne Price

Rad Pučkog otvorenog učilišta Samobor i Galerije Prica nakon otvaranja

28. travnja ove godine, odlukom Stožera civilne zaštite RH o popuštanju rigoroznih mjera zbog pandemije koronavirusa, svoja vrata mogao je otvoriti dio kulturnih i javnih ustanova. Ljubitelji kina, kazališta i koncerata još nisu došli na svoje, ali otvaraju se galerije i muzeji.

U Samoboru je za posjetitelje otvorena Galerija Prica, naravno, uz propisane mjere predostrožnosti. Dozvoljeni su individulani posjeti ili posjeti osoba iz istog kućanstva. Posjetitelji mogu razgledati i stalni postav Zlatka Price, a u Maloj dvorani je postavljena izložba fotografija Vesne Price.

Radno vrijeme galerije je od utorka do četvrtka od 9 do 14 sati, petkom od 13 do 19 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 17 sati.

Sve ostale mnogobrojne aktivnosti POU Samobor održavaju se za sada i nadalje on-line, u sklopu projekta "POU s vama doma". Tako se na 6 različitih Facebook stranica (FB Pučko otvoreno učilište Samobor, FB Kino Samobor, FB Galerija Prica, FB Vrazova Ljubica, FB Samoborska glazbena jesen i FB Bunker) svaki tjedan mogu pogledati novi filmovi, kazališne predstave ili koncerti, kreativne radionice, predavanja te sadržaji za mlade.

Objavljeno: 08.05.2020.