T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Izložbe

Žensko oko zasjalo u Bunkeru

Izložba portretnih fotografija članica Fotokluba Klik u Bunkeru

Uokvirena duša naziv je velike izložbe portretnih fotografija članica Fotokluba Klik, koja je u utorak, 16. siječnja, pred velikim brojem posjetitelja i gostiju otvorena u samoborskom Centru za mlade Bunker. 

Na natječaj, kojemu je zadana tema bila portret, javilo se 17 članica, a izloženo je 30 njihovih radova, među kojima su i nagrađene – 1. mjesto osvojila je Valentina Vukadinović, 2. je Tea Dalić, a 3. Željka Šabarić. 

Iznimno aktivan Fotoklub Klik ovom je izložbom zaokružio svoj projekt "I ja volim fotografirati", kojim su kroz radionice i predavanja tijekom prošle godine nastojali potaknuti žene i mlade na bavljenje fotografijom. Rezultati su odlični, što je  tekstom i svojim ocjenama u katalogu potvrdila i obrazložila naša renomirana fotografkinja Neda Rački, koja, nažalost, nije nazočila otvorenju.

Nakon glazbenog uvoda Lade Lokmer i Maje Cipek, nazočne je pozdravila ravnateljica POU Samobor Jelena Vojvoda, pozvavši Svetonedeljčane da češće i više sudjeluju u programima Bunkera, a sam klub predstavila je njegova tajnica Katerina Vrančić.   

Pohvale i čestitke vodstvu kluba, kao i nagrađenima, izrazili su i zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić i zamjenik Gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi, koji su najboljima uručili nagrade i pohvalnice.   
Izložba fotografija Uokvirena duša je otvorena do 23. siječnja. 

 

Objavljeno: 17.01.2018.