T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Zanimljivosti iz sporta

Hakleri u Velikoj Rakovici

27. Memorijal Milić - Hržić - Sučić

Hakleri u Velikoj Rakovici

Evocirajući uspomene na u ratu poginule mlade sportaše Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića, i ove godine, po 27. puta, organizira se malonogometno natjecanje koje će, prema predviđanjima organizatora iz MO Velika Rakovica, okupiti preko 20 momčadi gradskih četvrti i mjesnih odbora Grada Samobora. 

Natjecanje će se održati 27. i 28. srpnja na igralištu SC Srećko Hržić u Velikoj Rakovici. Izvlačenje parova natjecanja predviđeno je za petak, 26. srpnja, u 21 sat, u prostorima SC Srećko Hržić u Velikoj Rakovici, a polaganje vijenaca na spomen obilježje mladim poginulim sportašima bit će oko 17 sati u subotu, 27. srpnja. 
Izvlačenje parova natjecanja predviđeno je za petak, 26. srpnja, u 21 sat, u prostorima SC Srećko Hržić u Velikoj Rakovici. Kako je naglasio predsjednik MO Velika Rakovica i predsjednik natjecanja Stjepan Šančić, želja je da se što više ljudi okupi na ovom turniru, koji osim tradicije simbolizira i sjećanje na one koji su svoje mlade živote stavili na oltar domovine.

Pokrovitelji natjecanja su Grad Samobor, Komunalac d.o.o. i Radio Samobor, uz značajan broj sponzora koji su se odazvali i pomogli u realizaciji ovog tradicionalnog malonogometnog natjecanja.

Sve informacije dostupne su i na telefone: 091-365-4454 i 099-440-2028.

Objavljeno: 23.07.2019.