T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

Sve je spremno za 57. Noćnu utrku grada Samobora!

U centru Samobora u petak, 25. svibnja održava se 57. izdanje Noćne utrke grada Samobora

Sve je spremno za 57. Noćnu utrku grada Samobora!

Već u prvoj godini svoga povratka na gradske ulice, Noćna utrka izazvala je oduševljenje trkača  koji na taj način upoznaju Samobor, a ove će godine okupiti više od 600 sudionika.

Sve započinje u 18:00 sati utrkom školaraca, odnosno učenika viših razreda osnovnih škola i srednjoškolaca na 1500 metara.

Sudionici utrke na 5 kilometara zagrijat će se uz zumbu i Studio Baila kako bi krenuli sa startne pozicije u 19:00 sati. Utrka na 10 kilometara započinje u 20:00 sati, a sudionike će zagrijati treneri iz FitnessOF centra kako bi puni energije krenuli u utrku.

Start i cilj svih utrka je na Trgu kralja Tomislava.

Zbog rute utrke na snazi će biti posebna regulacija prometa, koja je dostupna na www.samobor.hr (https://www.samobor.hr/grad/regulacija-prometa-za-vrijeme-57-nocne-utrke-grada-samobora-n2568), a Grad Samobor i samoborski Komunalac osigurali su besplatno parkiranje u podzemnoj garaži na Autobusnom kolodvoru tijekom cijelog dana. 

Noćna utrka organizirana je uz veliku pomoć MUP-a, a 40-ak policajaca trčat će na obje staze i tako promovirati sport i zdrav život.

Sve informacije potražite na:

• web: https://kciptsamobor.com/

• Facebook:https://www.facebook.com/NUGSamobora/, https://www.facebook.com/events/1949947068651867/

Objavljeno: 24.05.2018.