T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstavljanja

Svjetski dan Tai chija u Samoboru

Društvo za športsku rekreaciju „Šport za sve“ Samobor, organizira obilježavanje Svjetskog dana tai chija u Samoboru, kao dio obilježavanja Svjetskog dana zdravlja.

Svjetski dan Tai chija u Samoboru

Tai chi je starokineska vještina, nastala na temeljima borilačkih vještina, kineske tradicionalne medicine i filozofije.
Danas je tai chi u svijetu poznat najviše kao zdravstvena metoda. Zbog svog blagotvornog djelovanja zastupljen je sve više u odgojnim i zdravstvenim ustanovama jer povoljno utječe na smanjenje stresa, neuroze i depresije. Ojačava imunološki sustav, respiratorne i kardio funkcije. Regulira srčani tlak, usporava starenje, podiže raspoloženje i cijeli niz poboljšanja u lokomotornom sustavu, uključujući ravnotežu. Mnoge svjetske tvrtke za svoje zaposlenike organiziraju tečajeve u cilju učenja novih vještina, poboljšanja koncentracije te povećanja produktivnosti u radu. 
Kako ističu vježbači ove drevne blage vještine, vježbanjem tai chija, vraća se narušena ravnoteža psiho-fizičkog sustava. Svakodnevno vježbanje dovodi do poboljšanja općeg tjelesnog i psihičkog stanja, što uspostavlja normalni tok energije u tijelu.
Datum: 28.04.2018.(subota) u 9.00 sati 

Mjesto: Samobor,  Ferde Livadića 7 (park iza Samoborskog muzeja) / u slučaju lošeg vremena trening će se održati u dvorani Društva za športsku rekreaciju  (Samobor, Trg kralja Tomislava 8/A) 

Cijena: Sudjelovanje na treningu se NE PLAĆA.
Informacije: 098/622-421, dsrsamobor@gmail.com

Voditelj treninga: Anan-Do majstor Boro Ranitović
Organizator poziva sve  građane grada Samobora da se odazovu i pridruže vježbanju.
 

Objavljeno: 25.04.2018.