T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstavljanja

Tjedan psihologije u Samoboru

12. Tjedan psihologje u Hrvatskoj obilježit će se u Samoboru radionicama na temu psihologije sporta.

Zadovoljstvo nam je najaviti 12. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 18. do 24. veljače 2019. i uključivati različita događanja i aktivnosti psihologa diljem Lijepe naše u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

U Samoboru u organizaciji Samoborskog športskog saveza i POU Samobor obilježit ćemo Tjedan psihologije radionicama Vesne Hude, dječje i sportske psihologinje, u srijedu 20.2.2019.godine.

Radionice će se održati u Pop up kinu na autobusnom kolodvoru na temu UNAPREĐENJA KOMUNIKACIJE SUDIONIKA U SPORTU. Prva radionica za TRENERE će biti u 18:00h i trajati sat vremena, druga za SPORTAŠE će početi u 19:15h i trajati do 20:15h.

U 20:15 će započeti zadnja radionica za roditelje sportaša, a tema je sljedeća: Sport kao poligon za odgoj djece i mladih. Trećoj radionici se mogu pridružiti svi zainteresirani građani.

Pozivamo sve zainteresirane sportašice i sportaše, trenere i sportske djelatnike, roditelje i građane da se u što većem broju priključe ovim interesantnim i nadasve edukativnim radionicama.

Objavljeno: 14.02.2019.