T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Dokumenti

2021_03_Sol za posipavanje cesta

Sukladno čl. 198. st. 3. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) i čl. 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (NN 101/17) Komunalac d.o.o. Samobor na svojim internetskim stranicama te na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH objavljuje Dokumentaciju o nabavu i Troškovnik na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, sa svim uvjetima za dobivanje ugovora o javnoj nabavi soli za posipavanje cesta. Molimo sve primjedbe i sugestije vezane za predmet nabave, tehničke specifikacije, kriterije za odabir i posebne uvjete za izvršenje ugovora poslati putem Elektroničkog oglasnika javne nabave RH do 21.06.2021. godine.

16.06.2021.
2021_02_Usluga financijskog leasinga za najam kombinirke (rovokopača/utovarivača) 2 komada – leasing na 60 rata

Sukladno čl. 198. st. 3. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) Komunalac d.o.o. Samobor na svojim internetskim stranicama te na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH objavljuje Dokumentaciju o nabavu, troškovnik i tehničke specifikacije na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, sa svim uvjetima za dobivanje ugovora o javnoj nabavi – usluga financijskog leasinga za najam kombinirke (rovokopača/utovarivača) 2 komada – leasing na 60 rata Molimo sve primjedbe i sugestije vezane za predmet nabave, tehničke specifikacije, kriterije za odabir i posebne uvjete za izvršenje ugovora slati na sljedeće e-mail adrese: nikola-tkalec@komunalac-samobor.hr Prethodno savjetovanje ostaje otvoreno do 22.02.2021. godine do 10:00 sati Nakon navedenog roka neće više biti moguće sudjelovati u Savjetovanju.

17.02.2021.
2021_01_Izgradnja Reciklažnog centra grada Samobora ''''Trebež'''' - ETAPA 1. Izgradnja prometnih površina (dio) s vodovodom i odvodnjom

Sukladno čl. 198. st. 3. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) Komunalac d.o.o. Samobor na svojim internetskim stranicama te na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH objavljuje Dokumentaciju o nabavu i Troškovnik na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, sa svim uvjetima za dobivanje ugovora o javnoj nabavi – Izgradnja reciklažnog centra grada Samobora „Trebež“ – etapa 1. – izgradnja prometnih površina (dio) s vodovodom i odvodnjom. Molimo sve primjedbe i sugestije vezane za predmet nabave, tehničke specifikacije, kriterije za odabir i posebne uvjete za izvršenje ugovora slati na sljedeće e-mail adrese: nikola-tkalec@komunalac-samobor.hr i/ili mate-saban@komunalac-samobor.hr Prethodno savjetovanje ostaje otvoreno do 09.02.2021. godine do 10:00 sati Nakon navedenog roka neće više biti moguće sudjelovati u Savjetovanju.

02.02.2021.

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima - ARHIVA

Prije preuzimanja dokumenta molimo Vas upišite svoje podatke. Hvala.