T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Manifestacije

Počinje "Ljeto u Samoboru"

Od 1. do 10. srpnja, u parku kod Samoborskog muzeja, očekuje vas sjajna atmosfera, dobra hrana, DJ-evi, mnoštvo koncerata te brojni sadržaji za djecu

Samobor će od 1. srpnja biti poprište dobre zabave, jer u parku iza Samoborskog muzeja počinje program „Ljeto u Samoboru“. Tijekom deset dana, od 1. do 10. srpnja, od jutarnjih do kasnih večernjih sati posjetitelje očekuje bogat zabavni program. U zelenoj oazi, parku iza muzeja uz potok Gradnu, djeca će u prijepodnevnim satima moći uživati u raznim edukativnim, kreativnim i zabavnim radionicama i pričaonicama, dok su popodnevni sati namijenjeni uživanju u nastupima DJ-a, a večernji u koncertima poznatih glazbenih izvođača.

Glazbeni program će u petak, 1. srpnja otvoriti Klapa Šufit koja u Samobor donosi dašak Dalmacije i morskog ugođaja. Za taj dan zadan je i dress code - mornarske pruge, a razne delicije i dalmatinsko- samoborski koktel, osmišljen za ovu prigodu, osvojit će vaša nepca.

Od ostalih izvođača, u nedjelju 3. srpnja nastupit izraelska skupina Sfatayim i to od 18; 30 sati, dok ostali koncerti počinju u 21 sat, a nastupaju: u utorak 5. srpnja Roko Vušković, u srijedu 6. srpnja Luka Nižetić, grupa Pavel nastupa u subotu 9. srpnja, a u nedjelju 10. srpnja za odličnu atmosferu zadužen je Matija Cvek.

Nastupit će još Trnje Live Acoustic, u ponedjeljak 3. srpnja, Miriiam&Eric u četvrtak, 7. srpnja i Stjepan Lach u petak 8. srpnja.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

U ugostiteljskim kućicama nudit će se osvježavajuća pića i razna jela, a svjetlosne dekoracije postavljene diljem parka će ljetne večeri u Samoboru učiniti čarobnim.

„Drago mi je da će i ovog ljeta Samobor biti mjesto dobre zabave. Pozivam sve naše sugrađane i drage nam goste da uživaju u svim sadržajima koje nudi Ljeto u Samobor te da potraže osvježenje u prekrasnom zelenom ambijentu parka iza Samoborskog muzeja, koji navečer postaje čarobna oaza ukrašena svjetlosnim dekoracijama. Sigurna sam da će se svi koji posjete Samobor, od 1. do 10. srpnja, dobro zabaviti i pronaći željeno osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana“ – rekla je samoborska gradonačelnica Petra Škrobot.

Ljeto u Samoboru organiziraju Turistička zajednica grada Samobora i Grad Samobor, a suorganizatori su: Samoborski muzej, Gradska knjižnica Samobor i Komunalac Samobor.

Foto: Edin Tuzlak

Objavljeno: 27.06.2022.

Dokumenti za preuzimanje