T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstavljanja

Projekt "Ples s zvijezdama"

Besplatno sudjeluj u učenju plesne koreografije za učenike osnovnih škola Samobor u organizaciji Športskog plesnog kluba Samobor.

Projekt

Plesni projekt u svojoj prvoj fazi u cilju ima pripremu plesne koreografije za učenike osnovnih škole u Samoboru pod stručnim vodstvom plesnih voditelja Petre Jeričević i Damira Horvatinčića, uspješnih sportskih natjecatelja te pobjednika popularne emisije Ples sa zvijezdama.

U pripremi i kreiranju plesne priredbe besplatno sudjeluju polaznici koji se putem prijavnice prijavljuju za sudjelovanje u plesnom projektu. Kroz organizirane plesne rekreacijske treninge u trajanju dva mjeseca djeca bi pripremala koreografiju iz područja sportskog plesa.

U drugoj fazi po okončanju obuke, SPK Samobor će organizirati plesno rekreacijsko natjecanje za svu djecu uključenu u projekt, a koje će suditi članovi Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Svaki sudionik dobiti će, sukladno ocjenama sudaca, priznanje (brončano, srebrno ili zlatno) za svoj nastup. Natjecanje će biti organizirano u jednoj od osnovnih škola (OŠ M. Langa Bregana/ OŠ B. Toni Samobor) u kojima će se projekt odvijati.

U trećoj fazi ŠPK Samobor po završetku školskog plesnog programa uključuje zainteresirane polaznike u rad kluba kroz prigodnu prezentaciju plesnih parova, pojedinaca i plesnih grupa te kratkog uvodnog sata. Svi zainteresirani imaju mogućnost postati članovima plesne obitelji ŠPK Samobor i započeti novu sportsku priču u gradu Samoboru ili odlučiti rekreacijski baviti se plesom.

Objavljeno: 13.10.2017.