T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstavljanja

Seminar "Samopouzdanje u sportu"

U Samoboru 21. veljače 2018.organizirati će se predavanje u POP UP kinu na Autobusnom kolodvoru u 18:30h, za trenere, sportaše i roditelje na temu "Samopouzdanja u sportu",

Seminar

Seminar "Samopouzdanje u sportu"

U periodu od 19. do 25. veljače, odžat će se 11. Tjedan psihologije u Hrvatskoj, koji će se obilježiti različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše, u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Tim povodom ćemo ove godine u Samoboru 21. veljače 2018.organizirati predavanje u POP UP kinu na Autobusnom kolodvoru u 18:30h, za trenere, sportaše i roditelje na temu "Samopouzdanja u sportu", s ciljem poboljšanja efikasnosti svih u sportskom okruženju.

Pradavat će sportska psihologinja Vesna Hude, a treneri će dobiti potvrdu o sudjelovanju na predavanju.

Sportaši žele djelovati u izazovnim uvjetima i pomicati granice svojih mogućnosti. Samopouzdani sportaši vjeruju u sebe i sposobnost da će uspješno izvršiti radnje koje će dovesti do željenog ishoda. Njihovo samopouzdanje dolazi do izražaja npr. u kritičnim trenucima utakmice ili natjecanja. Možemo li utjecati na razinu samopouzdanja sportaša? Tko može utjecati i na koji način? Postoje li tehnike jačanja samopouzdanja sportaša? Kako na samopouzdanje sportaša utječe samopouzdanje njihovih trenera? A što je s roditeljima? Treba li i njima podrška, kako bi više uživali u sportskim aktivnostima djece vezanim uz treninge i natjecanja? Na ova i mnoga druga pitanja vezana uz temu samopuzdanja u sportu nastojat ćemo dati odgovore na predavanju 21.veljače 2018. godine.
Vidimo se!

Objavljeno: 20.02.2018.