T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Radni sastanak SŠS-a i Sportskog saveza grada Zagreba

Jučer se u prostorijama Športskog saveza grada Zagreba održao sastanak vodstva Samoborskog športskog saveza, Ustanove za upravljanje sportskim objektima grada Samobora i Športskog saveza grada Zagreba s novo izabranim predsjednikom g. Šafranićem i njegovim timom.

Radni sastanak SŠS-a i Sportskog saveza grada Zagreba

Ispred SŠS-a na sastanku su bili novoizabrani predsjednik Viktor Jozić, dopredsjednik Darko Šimunec, v.d. ravnatelja Sportskih objekata Samobor Maja Biondić i tajnica Nika Fleiss.
Inicijativa je pokrenuta od strane SŠS-a, a sa ciljem suradnje između dvije sportske zajednice na područjima u kojima su interesi sportaša i sportskih djelatnika Samobora i  Zagreba isti ili slični.
Za početak ove suradnje  sportašima i rekreativcima s područja grada Zagreba ponuđeno je samoborsko klizalište te slobodni termini u sportskim objektima na području grada Samobora, kako u rekreativne svrhe tako i za potrebe održavanja treninga sportaša, odigravanja utakmica te drugih sportsko rekreativnih aktivnosti.
Razgovaralo se i budućoj suradnji u području stručne edukacije trenera i sportskih djelatnika kao i o mogućim zajedničkim projektima u području izgradnje sportsko rekreativne infrastrukture iz sredstava EU fondova.
Ovim sastankom započela je suradnja između dva sportska Saveza u čijem su interesu prvenstveno sport i sportaši kao i rekreacija te školski sport na dugogodišnjoj bazi s jasnom vizijom i misijom. Zaključak ovog sastanka je da zajedničkim snagama možemo puno više, bolje i brže djelovati po pitanju dizanja kvalitete sporta i sportske zajednice.

 

Objavljeno: 09.12.2021.