Grad Samobor Grad Samobor Logo

Najave događanja

Svaka donacija je dobrodošla

25.11.
2019.

Humanitarna akcija "Sportsko srce Samobora"

Samoborski športski savez, u suradnji sa samoborskim Crvenim križem, u mjesecu Adventa ponovo pokreću tradicionalnu humanitarnu akciju "Sportsko srce Samobora".

Uoči Božića sportaši Grada Samobora uključit će se u akciju kojom će se prikupljati hrana i higijenske potrepštine za obitelji slabijeg imovinskog statusa, kao i za socijalno ugrožene obitelji. Hrana i higijenske potrepštine će se prikupljati u prostorijama sportskih klubova koji će se uključiti u akciju. Osnovna ideja je da sportaši i članovi sportske udruge u okviru mogućnosti doniraju nešto od hrane ili higijenskih potrepština.

Nakon što se prikupi donacija u klubu, ista će se dostavljati u prostorije Crvenog križa Samobor, Ilirskog pokreta 2, (kod kina Samobor), Samobor svakim radnim danom od 7,30 do 15,30 ili po dogovoru. Prije dostave donacija obavezno nazvati na broj telefona 3361-681 radi dogovora oko preuzimanja pomoći.

Humanitarna akcija traje od 25. studenoga do 15. prosinca 2019.

Volonteri Crvenog križa donacije će pakirati i dostavljati potrebitima, a pozivamo sve sportaše i članove sportskih klubova Grada Samobora da se uključe u akciju. Sve informacije, kao i popis potrebnih artikala, mogu se dobiti u sportskim klubovima. Uključite se u ovu humanitarnu akciju i pokažite koliko je veliko "Sportsko srca Samobora".