T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

I maskirani jednako uspješni

Uspješan vikend Bridž kluba Samobor

Pod geslom "Denite maske, bute lepši!" održan je u nedjelju, 3. ožujka, tradicionalni Fašnički bridž turnir u organizaciji Športskog bridž kluba Samobor u sjedištu kluba, u restoranu Samoborska oštarija.

U konkurenciji osamnaest parova, pobijedio je par Jurica Maričić – Milko Pravdić iz Zagreba, drugi je domaći par Dubravka Penić – Darko Juzbašić, a treći su opet gosti iz Zagreba, Tihana Bekljačić – Albert Bule.

Zadovoljni su bili i oni koji nisu toliko vremena posvetili pripremama koliko maskiranju, jer su najbolje maskirani nagrađeni posebnim nagradama. A da su vični maskiranju, pokazali su Samoborci. Najbolja pojedinačna maska bio je "Hipi" Nenad Trumbić, dok su najbolje maskirani par bile "Snježne kraljice" Vesna Kartelo i Sanja Zaradić. Najuspješnijeim bridžistima, kao i najbolje maskiranima, čestitao je i uručio im pehare predsjednik kluba Ivo Gluščić. 
Naravno, druženje je nastavljeno uz pjesmu i ukusnu zakusku.

Dan ranije, u subotu 2. ožujka, čak je 11 bridžistica samoborskog kluba sudjelovalo na Ženskom parskom prvenstvu Hrvatske u Domu sportova u Zagrebu. Najbolji rezultat postigle su Ksenija Noršić i Dubravka Penić, koje su bile petoplasirane, a odmah iza njih, na 6. je mjestu bio i izvrstan par Sanja Zaradić – Vesna Kartelo. Ostale samoborske bridžistice plasirale su se do 17. mjesta, od 20 parova koji su se natjecali.

Športski bridž klub Samobor organizira redovite turnire utorkom i petkom u 18,30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane da im se pridruže. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

Objavljeno: 04.03.2019.