T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Ivanu Bezjaku nagrada za životno djelo

Sportski djelatnik, trener, sportaš gosp.Ivan Bezjak za svoj doprinos samoborskom sportu primio jednu od najvećih nagrada - onu za životno djelo.

Ivanu Bezjaku nagrada za životno djelo

Dodjela nagrada grada Samobora na svečanoj sjednici u subotu 17. 10. 2020.  ostat će svima ostati u lijepom sjećanju. Gosp. Ivan Bezjak za svoj doprinos samoborskom sportu primio jednu od najvećih nagrada - onu za životno djelo.

Od najranijih dana gosp. Bezjak je bio aktivan u mnogim aktivnostima - planinarenju, speleologiji, alpinizmu, sportskoj rekreaciji i karateu. Jedan je od osnivača Samoborskog športskog saveza.
Godinama je radio kao predsjednik DŠR Šport za sve Samobor i aktivno radio na razvoju rekreacijskih aktivnosti te se trudio da one budu dostupne svima, a posebno umirovljenicima koji si teško uz svoja primanja mogu priuštiti priključiti nekom vidu dostupne rekreacije u našem Gradu. 
Isto  tako kao dugogodišnji član, trener i predsjednik Karate kluba Mladost učinio je sve da generacijima mladih karateka usadi ljubav ne samo prema karateu nego i sportu općenito. Iako danas više nije aktivni trener karatea možemo reći da je u svoje vrijeme bio više od trenera. Brinuo se za sve svoje članove kao da su njegova vlastita djeca, trenirao ih i odgajao istovremeno. Svi oni danas su mu beskrajno zahvalni za sve što je za njih učinio i za sve vrijednosti koje im je usadio svojim primjerom. 
Osim rekreacije i sporta uvijek je bio na raspolaganju svim članovima i zaljubljenicima u sport grada Samobora, angažirao se oko svih projekata, od izdavanja knjiga do organiziranja izložbi o sportskoj rekreaciji i kyokushin karateu. 
Od srca zahvaljujemo na svemu što je učinio za samoborski sport i rekreaciju.

Citiramo njegove riječi....."bez entuzijazma nema ničega"....poslušajmo ga, jer znamo da je u pravu 🙂 
Čestitamo od srca!

Objavljeno: 19.10.2020.