T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Wimbledonski uspjeh našeg Samoborca

Samoborski tenisač Antonio Šančić i Francuz Hugo Nys ušli u treće kolo turnira parova u Wimbledonu

Sjajne vijesti stižu s travnatih terena Wimbledona - samoborski tenisač Antonio Šančić i Francuz Hugo Nys preskočili su i drugu prepreku glavnog turnira parova! Ponovno su slavili u tri seta, ovaj put protiv 13. nositelja, kanadsko-francuske kombinacije Nestor - Martin. Bilo je 6:3, 6:4, 6:4.

Dvojac Šančić - Nys u trećemo kolu najvjerojatnije čeka i najteža prepreka jer se očekuje da će za ulazak u četvrtfinale igrati protiv prvih nositelja, finsko-australske kombinacije Henri Kontinen i John Peers koji u 2. kolu igraju protiv britanskog para Clayton-O'Mara.

Podsjetimo da su svoj put u Wimbledonu Šančić i Nys započeli u kvalifikacijama tako da im je ovo bio ukupno četvrti meč. U kvalifikacijama su slavili protiv engleske kombinacije Broady - Coorie sa 6:3, 6:4, da bi nastup u glavnom turniru izborili kroz dva tie-breka u srazu sa srpsko - talijanskim parom Bozoljac - Cipolla. U 1. kolu glavnog turnira bili su bolji od od gruzijsko-austrijskog para Basilashvili - Haider-Maurer rezultatom 6:3, 6:1, 6:2.

Objavljeno: 10.07.2017.