Grad Samobor

Novosti

Izborna Skupština Samoborskog športskog saveza

Izborna Skupština Samoborskog športskog saveza
14.11.
2017.

Održana je izborna Skupština Samoborskog športskog saveza

Miro Kelečić novi je stari predsjednik Samoborskog Športskog saveza dok su za potpredsjednike izabrani Davor Cipek i Hrvoje Frankić. Povjerenje da iduće četiri godine budu na čelu Samoborskog športskog saveza jednoglasno su im dali skupštinari na izbornoj skupštini održanoj u petak, 10. studenog, u Sportskoj dvorani Samobor.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Vlado Bašić, Milan Garašić i Snježana Hofer dok su za članove Izvršnog odbora izabrani Martina Bublić, Vlado Čerkez, Saša Kolman, Dragutin Marović, Ljiljana Šurbek Bošnjak i Mladen Vlahović.

Na skupštini je prihvaćen plan rada te financijski plan za 2018. godinu, a u članstvo Saveza primljen je Boksački klub Stršljen.

Miro Kelečić zahvalio je skupštinarima – predstavnicima sportskih klubova na danom povjerenju te rekao kako će i dalje raditi za boljitak i razvoj sporta u Samoboru. Naglasio je kako je velik posao odrađen u proteklom mandatu vezano za usklađivanje s novim zakonskim propisima te da je ulaganje u razvoj mladih sportaša i unaprjeđenje dosegnute sportske kvalitete u pogledu za odvijanje sportskih aktivnosti i postizanje sportskih rezultata osnovna orijentacija Samoborskog športskog saveza.

Miro Kelečić zahvalio je Gradu Samoboru koji sa značajnim sredstvima podupire sport u Samoboru.

U ime Grada Samobora nazočnima su se obratili pročelnik Juro Horvat i zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković.

Pročelnik Juro Horvat zahvalio je svima koji su u proteklom mandatu uložili svoj trud i znanje u razvoj sporta u Sambooru te je čestitao svima novoizabranima poželjevši im puno sportske sreće i uspjeha u obnašanju njihovih dužnosti. Naglasio je i kako se svake godine sredstva za javne potrebe u sportu podižu te da Grad puno ulaže u gradnju sportskih objekata te uređenje sportskih površina.

Izabranom rukovodstvu Samoborskog športskog saveza u ime Grada Samobora čestitala je zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković zahvalivši nazočnim predstavnicima klubova na svemu što čine za samoborski sport i time Samobor na sportskoj karti Hrvatske pozicioniraju kao uspješan grad koji pridonosi razvoju sporta i zdravom životu. Svima je poželjela puno zdravlja i sportskih uspjeha.