T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sport

Natječaj za izbor najboljih u sportu grada Samobora u 2021. godini - ZAVRŠIO

Samoborski športski savez donosi odluku o raspisivanju natječaja za izbor najboljih u sportu grada Samobora za 2021. godinu.

Natječaj za izbor najboljih u sportu grada Samobora u 2021. godini - ZAVRŠIO

Kao i prethodnih godina i u 2022. godini će se proglasiti najbolji u sportu Grada Samobora za 2021.g te dodijeliti priznanja svima onima koji su obilježili godinu iza nas.

Dodijeliti ćemo priznanja najboljim sportašicama, sportašima, najboljim sportskim ekipama, najboljem sportašu/ici sa invaliditetom, perspektivnim sportašicama, sportašima i ekipama, najboljem sportskom treneru, te priznanja u kategorijama: jubileji, najbolji sportski djelatnik, najbolji veteran i posebna priznanja.

Dostavljamo Vam obrasce za podnošenje prijedloga za dodjelu «Nagrada i priznanja najboljim sportašima, sportašicama, najboljim sportskim momčadima i ekipama, sportašu/ici sa invaliditetom, perspektivnijim sportašima, sportašicama i ekipama, najboljem sportskom treneru, te proglašenja u kategorijama: jubileji, najbolji sportski djelatnik, najbolji veteran i posebna priznanja» te Vas pozivamo da iste ispunjene dostavite na adresu saveza zaključno do petka 14. siječnja 2022. godine do 16,00 sati:

Samoborski športski savez

A.Hebranga 26a

10430 Samobor

ili

E-mail: nfleiss@samobor.hr

 

Ukoliko se prijedlozi šalju mailom moraju biti skenirani te imati pečat i ovjereni potpis osobe ovlaštene za zastupanje s naznakom za «Nagradu i priznanja najboljima u sportu Samobora za 2021. godinu»

Prijedlozi koji se dostave nakon gore navedenog datuma neće se uzeti u razmatranje.

 

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK:

Viktor Jozić

Objavljeno: 29.12.2021.