T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Fašnik

DIY video: dječja maska - krinke životinja

Pogledaj video, izradi masku i šaljemo ti fašničke čarape!

Pogledajte video: Kai i Josipa će vam pokazati kako da izradite maštovite fašničke maske.

Nakon što ih izradite sami, fotkajte se i pošaljite nam slike u facebook komentarima, a za krasne fašničke čarapice šibnite e-mail s fotkom i adresom na koju ih šaljemo na fasnik@samobor.hr

Video je izrađen u suradnji s Plavim borom. Plavi bor je program kreativnih radionica za male i velike koji u Samoboru provodi Udruga Sretno dijete. Svi programi osmišljeni su tako da potiču kreativnost i slobodu izražavanja, a zasnovani su na radu rukama koji je usko povezan s razvojem mozga, kreativnog mišljenja i sposobnošću rješavanja problema. Jedna od ideja je približiti sve vrste vizualnih umjetnosti djeci. Kada ih pitate zašto plavi bor, oni se nasmiju i samo kažu „Zato što su drugi zeleni“. Prvi kist Plavog bora je nagrađivana dječja ilustratorica Branka Hollingsworth Nara, zadužena za vizulani identitet, a prvo pero Marija Mapilele, koja osmišljava i kreira programe. Možda nije najveći i jedini, ali Plavi bor zasigurno je najveseliji bor u Samoboru.

Krinke koje su se koristile u videu nacrtala je ilustrirala je Branka Hollingsworth Nara a možete ih preuzeti na linku dolje.

DIY Video pogledajte ovdje.

Objavljeno: 02.02.2021.